Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 19 iulie 2020

FOTBAL / FRANȚA: AS Monaco l-a demis pe antrenorul Robert Moreno

Tehnicianul spaniol Robert Moreno (42 de ani) a fost demis de la AS Monaco. Potrivit cotidianului „L'Equipe”, acesta va fi înlocuit cu Niko Kovac (48 de ani). 
Robert Moreno a fost numit antrenor la gruparea monegască în decembrie 2019, când a semnat un contract valabil până în iunie 2022. Născut în 19 septembrie 1977, la L'Hospitalet de Llobregat (Spania), acesta a devenit antrenor în 2002, activând la echipe  de tineret sau ca secund. În 2010, a fost propus ca analist video la FC Barcelona B. Apoi, a devenit secundul lui Luis Enrique, cu care a colaborat la AS Roma, Celta Vigo, FC Barcelona și echipa Spaniei. A fost promovat principal la reprezentativa iberică în 2019, aceasta câștigând 7 meciuri și făcând două egaluri în 9 meciuri. A calificat Spania la turneul final al Euro 2020. La revenirea lui Enrique, a cerut să fie lăsat principal până după CE. Situație cu care fostul principal n-a fost de acord, îndepărtându-o pe Moreno, care a ajuns la Monaco, cu care a a avut următorul bilanț: 12 meciuri, 5 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri.  
Locul lui Moreno va fi luat de croatul Niko Kovac, care era fără angajament după ce a fost demis de la Bayern Munchen în noiembrie 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...