Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 19 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: LPF exclude stabilirea campioanei sau echipelor retrogradate din birouri

Secretar general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ştefan a declarat, sâmbătă, 18 iulie, că nu se pune problema ca echipele care se confruntă cu cazuri de jucători infectați cu COVID-19 să piardă meciuri la masa verde. Totodată, oficialul a precizat că Liga nu acceptă să se decidă din birouri campionate sau echipe retrogradate.
Într-o intervenție la Digi Sport, șeful executiv al LPF a spus: „N-am avut nicio discuţie cu federaţia. Mâine (n.r. - duminică, 19 iulie) urmează ca jucătorii de la Dinamo şi staff-ul să se retesteze. Luni vom avea rezultate. Un lucru pot să spun. Ne opunem cu vehemenţă pedepsirii cluburilor aflate în această situaţie. Nu se pune problema ca cluburile să piardă meci cu 3-0 la masa verde. Atâta vreme cât avem date teoretic pentru finalizarea competiţiei acesta este obiectivul nostru. Sub nicio formă nu acceptăm să decidem campionate sau echipe retrogradate din birouri”.
Justin Ştefan a mai spus că intrarea echipelor în cantonament reprezintă o soluţie care trebuie analizată. „E clar că cei de la Dinamo au ghinion. Numai în rolul lui Bogdan Bălănescu să nu fii acum”, a adăugat oficialul LPF, care a adăugat că „trebuie găsită şi o soluţie pentru a-i da deoparte pe cei testaţi pozitiv şi să continue restul”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...