Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 19 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Noile teste arată că FC Argeș poate juca din nou

La mijlocul săptămânii trecute, după ce un angajat de la FC Argeș a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, Federația Română de Fotbal (FRF) a decis amânarea meciului cu CS Mioveni, din Play-Off-ul ediției 2019/2020 a Ligii a 2-a. Cum testele la care au fost supuși ulterior toți componenții formației piteștene au avut rezultat negativ aceasta va putea disputa partida cu Rapid, programată la București, marți, 21 iulie, de la ora 18.30. 
Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării piteștene se precizează: „Fotbaliștii de la FC Argeș au scăpat de emoții și vor putea juca meciul de marți, 21 iulie, de la ora 18.30, din deplasare, cu Rapid București, din etapa 3 a play-off-ului Liga 2 Casa Pariurilor. Alb-violeții au primit vineri seară rezultatele celui de-al șaselea test COVID-19, efectuat vineri dimineață, probele recoltate jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic fiind negative. În urma testării de COVID-19, efectuat luni, FRF a fost nevoită să reprogrameze pentru o dată ulterioară partida FC Argeș – CS Mioveni, de marți seară, din etapa a doua a play-off-ului, după ce o persoană din tabăra echipei noastre a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Restanța cu CS Mioveni, contând pentru etapa a 2-a, a fost stabilită pentru ziua de vineri, 24 iulie, de la ora 17:30, la Pitești”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...