Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 23 iulie 2020

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dennis Man pune succesul pe seama mobilizării de la pauză

Autor al unicului gol în finala ediției 2019/2020 a Cupei României, Dennis Man a declarat că jucătorii de la FCSB au fost mobilizaţi la pauza meciului cu Sepsi (1-0), aceasta fiind o explicație pentru victorie.
Desemnat ”Omul meciului”, Man a spus: „Am întâlnit un adversar care joacă foarte bine. În finală forţele sunt egale. Cred că în prima repriză am intrat timoraţi. La cabine, Mister (n.r. - Anton Petrea) ne-a mobilizat mai bine. Știam că nu aveam nimic de pierdut şi aşa a venit şi golul. Şi staff-ul ce a fost şi-a făcut treaba bine.  Avem unul nou. Sperăm ca anul viitor să fie mai bun".
Cum s-a spus că e urmărit de Lokomotiv Moscova, formație care a terminat pe locul 2 în Rusia și va participa în grupele ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor, Man a vorbit despre un eventual transfer al său în străinătate: „Sunt plecat peste tot şi nicăieri. Eu încerc să ignor aceste poveşti şi să-mi fac treaba cât mai bine. Sper ca anul viitor să-mi fac treaba cât mai bine, mai ales că datorăm acest lucru suporterilor".
Denis Man a înscris în minutul 65, după o eroare în lanț al apărătorilor adverși. Jucătorul FCSB-ului a împins mingea în poartă din 2 metri, după un semiluft şi o "pasă" a fundaşului Dimitrov de la Sepsi. Astfel FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...