Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 23 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Burleanu spune că stadioanele se vor redeschide când nu va exista niciun risc

Ediția 2019/2020 a Cupei României la fotbal s-a încheiat miercuri, 22 iulie, cu finala Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB 0-1. Parida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, cu porțile închise.
Întrebat despre revenirea la meciurile cu public, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), a spus: „Cunoaşteţi propunerea pe care noi am avansat-o încă de la început. Și anume ca zece la sută din capacitatea stadionului să fie ocupată cu tot ceea ce presupune distanţarea, dar şi în ceea ce priveşte toate procedurile pe fluxul spectatorilor. În momentul de faţă înţelegem tot acest context în care ne aflăm. Astfel încât şi noi considerăm că nu are niciun sens să forţăm autorităţile ca până la finalul acestui sezon competiţional să avem spectatori pe stadioane, fiindcă până la urmă obiectivul nostru este să putem să fim siguri că, în momentul în care vom deschide stadioanele, spectatorii nu vor fi sub niciun risc în ceea ce priveşte sănătatea şi siguranţa acestora. Şi având în minte acest obiectiv, înţelegem tot acest context din care bineînţeles ne dorim să ieşim cu toţii cât mai repede".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...