Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 24 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: FC Dinamo ar putea ajunge în situația de a disputa meciurile rămase cu juniorii!

Secretar general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ştefan a declarat joi seară, la Digi Sport, că există posibilitatea ca FC Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar ar fi o nedreptate. Oficialul a spus că UEFA nu permite prelungirea campionatului în România după 3 august. 
Șeful executiv al LPF a precizat că în acest moment echipa bucureşteană nu poate fi programată, fiind în curs ancheta epidemiologică: „Dinamo nu poate fi programată. Clubul face obiectul unei anchete epidemiologice. Vom avea o întâlnire cu reprezentaţii tuturor televiziunilor, iar pe 30 (n.r. - iulie) vom avea o Adunare Generală, unde vom discuta toate variantele şi vom lua deciziile pentru perioada următoare. La acest moment analizăm. Nu cred că pierderea meciurilor la masa verde ar fi o variantă oportună. O decizie va fi luată în cadrul Adunării Generale. Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate. Am avut o discuţie cu domnul Bălănescu, dar nu mi-a vorbit despre o cerere de întreruperea a Play-Out-ului. Vedem cum evoluează situaţia la celelalte echipe, mai sunt de testat Iaşi, Sepsi şi Viitorul. Restul echipelor din play-out sunt cu rezultate negative", a spus Justin Ştefan.
În ceea ce priveşte Universitatea Craiova, care a anunţat două cazuri de COVID-19 şi un rezultat neconcludent, Ştefan a spus că testul neconcludent se va repeta şi că din câte a înţeles vineri vor fi testaţi 17 jucători. Pe de altă parte, secretaru general al LPF a precizat că protocolul de testare va fi schimbat în ediția viitoare de campionat, deoarece „testările din 14 în 14 zile ridică probleme”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...