Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 19 iulie 2020

OMNISPORT: Publicul nu va avea acces pe stadioanele din România atâta timp cât există un pericol major

Ministru al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe a avut o intervenție pe pagina sa oficială de Facebook, sâmbătă, 18 iulie, în care a subliniat că stadioanele de la noi nu se vor redeschide publicului atâta vreme cât există un pericol major pentru siguranţa oamenilor. 
Deminitarul a postat următorul mesaj: „În ziua cu un record de cazuri de infectări pentru România, cu o întreagă echipă de fotbal afectată, prezența publicului pe stadioane este ultimul subiect pe care îl putem discuta.
Sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranța oamenilor.
Suntem fermi în această privință. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea publică.
Îi rog pe toți, indiferent de funcție, de poziția pe care o au, să fie responsabili și să nu mai lanseze asemenea scenarii fără temei.
Încă putem câștiga această luptă, putem limita răspândirea virusului printr-un efort comun, în sport și în întreaga societate”.
În acest moment, FC Dinamo se confruntă cu 10 cazuri de fotbaliști infectați cu COVID-19. De asemenea, un caz de jucător al cărui test a fost pozitiv este la CFR Cluj. Meciurile Chindia - Dinamo și FCSB - CFR Cluj au fost amânate din acest motiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...