Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 22 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: S-a montat ultimul tronson al căii ferate care traversează DN 1

Consilier onorific al primului ministru, Gheorghe Popescu a anunțat, astăzi (miercuri, 22 iulie), într-o postare pe contul său de Facebook, că în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord.
Fostul internațional a scris: „Am fost astăzi, împreuna cu domnul Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, pe şantierul trenului care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Un proiect de suflet, în care m-am implicat şi la care tin mult.
Azi noapte s-a montat ultimul puzzle, tronsonul care traversează DN 1. Constructorul a promis că în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Ne vom mândri!".
La începutul lunii mai, Gică Popescu postase următorul mesaj: „Calea ferată, care are o lungime de aproximativ 17 kilometri, va fi gata în luna august. Pe perioada Stării de Urgenţă s-a lucrat într-un ritm încetinit faţă de cum s-a lucrat înainte. De la aeroport la gară, distanţa va fi parcursă în 15 minute. Va fi o lucrare de care se vor bucura bucureştenii, locuitorii din zonele limitrofe, dar şi cetăţenii români aflaţi în tranzit la şi dinspre aeroport”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...