Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 5 mai 2020

NATAȚIE: Campionatul European de la Budapesta a fost amânat pentru mai 2021

Liga Europeană de Natație (LEN) a anunțat, astăzi, că s-a decis reprogramarea Campionatului European din această primăvară pentru perioada 10-23 mai 2021. Competiția urma a se desfășura la Budapesta, între 11 și 24 mai, însă a fost amânată din cauza pandemiei de Covid-19.
Prin această hotârâre, întrecerea ce se desfășoară la înot în bazin olimpic, dar și în ape libere, sărituri în apă și înot sincron va reprezenta și o etapă de pregătirea înaintea JO de la Tokyo.
Pe de altă parte, LEN aanunțat și anularea tuturor competițiilor de polo la nivelul echipelor de club din acest sezon. În această situație sunt Liga Campionilor, EuroCup și EuroLiga feminină.  
Vineri, 1 mai, LEN anunțase anularea tuturor competiţiilor la nivel de juniori care erau programate anul acesta. Printre acestea se numără Campionatele Europene de înot (Aberdeen, 8-12 iulie), sărituri în apă (Edinburgh, 30 iunie - 5 iulie), înot sincron (Malta, 24-28 iunie), înot în ape libere (Franța) și de polo U19 (Roma și Volos). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...