Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 5 mai 2020

FOTBAL: Polonia și Ungaria, cele mai grăbite țări din Europa de Est

Dintre țările aflate în estul continentului nostru Polonia pare a fi cea mai grăbită în privința reluării campionatului de fotbal. Premierul polonez Mateusz Morawiecki a anunţat, sâmbăta trecută, că întrecerea de acolo ar urma să se reia la sfârşitul lunii mai, cu porţile închise. 
O decizie similară s-a luat și în Ungaria, care a anunțat că întrecerea fotbalistică de acolo se va relua în 23 mai, când sunt reprogramate semifinalele Cupei, unde se remarcă derby-ul dintre MTK şi Honved Budapesta. De asemenea, s-a precizat că la 30 mai se va relua şi liga de fotbal, cu etapa a 26-a. 
În alte țări din Europa de Est, inclusiv în România, nu s-a luat încă  o decizie în privința reluării campionatelor de fotbal. Desigur, trebuie amintit că în Belarus campionatul de fotbal a debutat luna trecută, în weekend-ul trecut desfășurându-se meciurile etapei cu numărul 7. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...