Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 5 mai 2020

FOTBAL: Neymar ar fi refuzat o primă de reînnoire a contractului cu PSG de 100 de milioane de euro

Atacantul brazilian Neymar Jr (28 de ani) ar fi refuzat o primă de reînnoire a contractului cu Paris Saint-Germain de 100 de milioane de euro. Potrivit presei din Spania, reacția lui s-ar explica prin faptul că își dorește să se întoarcă la FC Barcelona.
Sud-americanul are contract cu PSG până în vara anului 2022, însă el își doreşte cu orice preţ să revină la Barcelona. Potrivit  mundodeportivo.es, brazilianul ar fi refuzat o ofertă de prelungire a contractului din partea parizienilor, care includea o primă de 100 de milioane de euro. Pe langă acest bonus, Neymar urma să aibă acelaşi salariu anual ca până acum, adică de peste 50 de milioane de euro.
Fotbalistul ar fi dispus să accepte chiar un salariu mai mic în Catalonia, doar ca să se întoarcă acolo chiar în această vară.
Aflat acum, în izolare, în Brazilia, din cauza pandemiei de Covid-19, Neymar Jr a plecat de la FC Barcelona la PSG, în 2017, după ce clubul francez a achitat clauza de reziliere a contractului în valoare de 222 de milioane de euro. Și în urmă cu un an s-a vorbit în presă despre revenirea sa la gruparea catalană, însă aceasta nu s-a produs.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...