Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 4 mai 2020

FOTBAL: Zece cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul cluburilor din Germania

În urma procesului de testare la care au fost supuși reprezentanții cluburilor din cele două divizii profesioniste de fotbal din Germania au fost depistate zece persoane infectate cu Covid-19. Liga germană nu a oferit detalii despre cluburile la care activează acestea. 
Cele 36 de cluburi au demarat, joia trecută, testarea jucătorilor pentru noul coronavirus, acesta fiind un proces obligatoriu înainte de reluarea antrenamentelor colective. FC Koln a anunţat că doi jucători şi un fizioterapeut au contractat coronavirsul... Aceste trei persoane nu prezentau niciun simptom şi au fost plasate în carantină la domiciliu. Ulterior, gruparea a precizat că la al doilea rând de teste, efectuat duminică, toată lumea a ieşit negativ. În acest moment, clubul intenţionează să-şi plaseze jucătorii în cantonament şi să înceapă pregătirea colectivă, în vederea unei posbile reluări a sezonului, la mjilocul lunii mai.
De asemenea, Bayern Munchen a anunțat că jucătorii şi staful echipei au fost testaţi, vineri, iar toate rezultatele au fost negative. Fotbaliștii bavarezi se pregătesc în grupuri mici, respectând distanţa fizică pentru a evita riscul de contaminare.
Întrecerea din Bundesliga a fost întreruptă în 13 martie din cauza pandemiei de Covid-19. O decizie privind o potenţială reluare a meciurilor, fără spectatori, va fi luată miercuri, 6 mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...