Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 4 mai 2020

CICLISM: Chris Froome se întreabă cum pot fi împiedicați spectatorii să vină la Le Tour

Cvadruplu câştigător al Turului Franţei (2013, 2015, 2016 şi 2017), britanicul Chris Froome (Team Ineos) s-a întrebat cu glas tare cum ar putea fi împiedicați spectatorii să asiste la ediția din acest an a Le Tour? Programată la începutul verii, competiția a fost reprogramată între 29 august și 20 septembrie.
Froome a abordat pe Instagram problema desfășurării ediției 2020 a Turului Franței: ”Cum vor reuși oficialii să-i împiedice pe spectatori să se strângă? Cursa se poate disputa şi poate fi difuzată la televizor. Nu vor exista scenele obişnuite pe care le vedem atunci când trecem prin acele tuneluri de oameni... Dar poate fi versiunea de cursă pe care o puteam avea anul acesta”, s-a întrebat rutierul britanic în vârstă de 34 de ani într-o conversaţie video purtată în direct pe Instagram cu fostul jucător englez de cricket Kevin Pietersen.      
În urmă cu câteva zile, Guvernul francez a anunțat că nu vor putea exista adunări publice înainte de septembrie, ceea ce face să planeze îndoiala că Turul Franței se va putea disputa în perioada în care a fost reprogramat. De asemenea, ministrul Sporturilor din Hexagon, Roxana Mărăcineanu, a asigurat că Le Tour fie se va desfășura cu public, fie va fi anulat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...