Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 4 mai 2020

FOTBAL: Jucătorii lui Juventus se pot antrena individual în baza clubului

Situația în Italia începe să se normalizeze, după două luni de carantină oamenii putând să iasă la plimbare, prin orașe. La fel se întâmplă și în fotbalul de acolo. Astfel, Juventus Torino a anunţat că, începând de marţi sau miercuri, jucătorii se vor putea antrena individual la centrul de pregătire al clubului.
Potrivit presei italiene, campioana en titre a Italiei a chemat la Torino fotbaliştii străini care au părăsit ţara din cauza pandemiei de Covid-19. Aceştia nu au o dată limită pentru a se prezenta la club, fiecare urmând să ajungă în funcţie de variantele de transport pe care le va găsi. Odată ajunşi la Torino, ei vor fi plasaţi în carantină, înainte de a se întoarce pe teren. Printre aceștia se numără și Cristiano Ronaldo, care a petrecut perioada de izolare în Insula Madeira, unde s-a născut, alături de familia sa.
Așa cum se întâmplă și la alte echipe de fotbal din Italia sau din Europa, la început jucătorii se vor pregăti individual, în prezenţa unui medic şi a doi membri ai staff-ului tehnic. Ei nu vor folosi vestiarul sau instalațiile sanitare ale clubului și vor respecta normele sanitare, precum și distanța fizică față de ceilalți.  
Duminică, 3 mai, Guvernul italian a autorizat antrenamentele individuale pentru practicanţii sporturilor de echipă, activitate interzisă până acum din cauza pandemiei de coronavirus. Inițial, numai sportivii din cadrul disciplinelor individuale primiseră permisiunea să se antreneze individual de astăzi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...