Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 18 iulie 2020

FOTBAL / SPANIA: Quique Setien nu se gândește să plece acum de la FC Barcelona

Ratarea titlul de campioană a Spaniei în ediția 2019/2020, precum și evoluțiile modeste ale catalanilor din ultimul timp au învolburat apele la FC Barcelona. Presa vehiculează deja că Laurent Blanc ar fi viitorul antrenor al lui Messi & Co. Actualul tehnician, Quique Setien a respins ideea că va părăsi gruparea catalană.
Antrenorul catalanilor a spus că a avut o discuţie cu preşedintele Josep Maria Bartomeu: „Este normal să existe întâlniri. Ne dorim să devenim mai buni. Trebuie să găsim soluţii şi să schimbăm lucrurile. A fost o întâlnire necesară pentru a pregăti viitorul cu optimism", a declarat Setien, care s-a referit și la o eventuală demisie: „Am spus mereu că voi profita de faptul că sunt aici până în ultima zi. Ştiam că nu va fi uşor. Niciodată nu mi-am dorit să plec. Cred mereu că voi rămâne pe viaţă la cluburile unde antrenez. Da, voi pleca atunci când va trebui să fac acest lucru".
Pe de altă parte, cotidianul „El Mundo Deportivo” a scris, astăzi (sâmbătă, 18 iulie), că francezul Laurent Blanc s-ar afla printre cei care pot prelua postul de antrenor la FC Barcelona. Propunerea ar fi fost făcută de agentul lui Blanc, Jorge Mendes, în contextul în care actualul antrenor al Barcei, Quique Setien, este criticat după pierderea titlului. Blanc nu a mai antrenat nicio echipă după plecarea de la PSG în 2016.
„Este adevărat că îmi doream să fiu un pic mai fericit, cu rezultate mai bune și un titlu, dar știam că înfrângerea este mereu o posibilitate”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...