Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 23 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Răzvan Burleanu spune că a fost o eroare renunțarea la cantonament

Prezent la finala ediției 2019/2020 a Cupei României, miercuri, 22 iulie, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF) s-a referit la situația din Liga 1, unde FC Dinamo și CFR Cluj se confruntă cu focare de infecție cu COVID-19.
Federalul a declarat după meciul FCSB - Sepsi (1-0): „Cupa României s-a încheiat cu bine. Emoţiile cele mai mari le avem în continuare pe Liga I. La Liga a 2-a avem date suficiente astfel încât indiferent ce se va întâmpla... Mai ales că la Liga a 2-a avem un comportament puţin mai înţelegător din partea cluburilor. Nu mai puţin de trei echipe din Liga a 2-a se află în momentul de faţă în cantonamente până la finalul acestui sezon. Astfel că riscurile sunt mult mai mici la nivelul Ligii a 2-a. Greşeala care s-a făcut (n.r. - la Liga I) a fost acea presiune din partea cluburilor, din partea jucătorilor. Și anume de a părăsi cantonamentele după cele două săptămâni”. 
Răzvan Burleanu a vorbit și despre posibilele cauze ale acestor probleme: „Cred că după ieşirea din cantonamente centralizate era aproape inevitabil să nu avem îmbolnăviri, să nu avem jucători pozitivi. Mai ales că, probabil, nu s-a respectat întru totul protocolul medical în ceea ce priveşte traseul şi viaţa pe care fiecare dintre participanţi o are în afara activităţii sportive”.
În acest context, FRF i-a „în calcul orice scenariu şi trebuie să fim pregătiţi pentru orice s-ar întâmpla.  Mai ales că profesioniştii spun că ne putem aştepta şi la un al doilea val în această toamnă. Aşteptăm şi noi să vedem toate aceste informaţii pe care le primim din partea autorităţilor”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...