Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 21 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Mircea Rednic cere ca în ultimele două etape meciurile din Play-Out să se dispute la aceeași oră

La finalul meciului Poli Iași - FC Viitorul 1-1, din Play-Out-ul ediției 2019/2020 a Ligii 1, Mircea Rednic a vorbit despre situația cu care se confruntă tot mai multe echipe de fotbal din țara noastră. ”Nu trebuie să ne jucăm cu acest virus!”, a spus tehnicianul.
În intervenția sa, Rednic s-a referit la meciurile din Play-Out: „Noi nu suntem Play-Off, suntem Play-Out! Putem să prelungim sezonul. Mi se pare normal ca în ultimele două etape să se dispute toate jocurile în acelaşi timp. Cel mai corect este ca Dinamo să urmeze programul normal. Nu facem programul să favorizăm pe unii sau pe alţii. Trebuie să fie fair-play pentru toată lumea. Nimeni nu vrea jucători pozitivi, dar există nişte reguli pe care trebuie să le respectăm. Nu puteai să eviţi lucrul ăsta... Uitaţi câte contaminări sunt în ţară! Unii nu respectă regulile. Uitaţi ce se întâmplă la mare. Aşteptăm să moară un jucător ca să luăm decizia corectă? Nu vorbim de întreruperea play-out-ului, dar nu trebuie să ne jucăm cu acest virus. Ne batem joc de campionatul ăsta, dar şi de celălalt campionat. Bătaie de joc! Tot spunem că ne uităm la campionatele puternice: Belgia, Olanda şi Franţa au întrerupt sezonul. Italia, Spania şi Germania au alte condiţii, alţi bani. Noi ne chinuim şi vedeţi ce se întâmplă. Se amână meciuri, e bătaie de joc", a spus Mircea Rednic, conform digisport.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...