Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 25 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Meciul Academica Clinceni – Poli Iaşi se va disputa mâine, de la ora 14.30

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că meciul Academica Clinceni – Poli Iaşi, care ar fi trebuit să se dispute astăzi (sâmbătă, 25 iulie), dar a fost amânat, se va desfășura duminică, 26 iulie, de la ora 14.30. Pentru aceasta e nevoie ca al doilea test efectuat de jucătorul Rodny Lopes Cabral, de la gruparea moldavă, să dea rezultat negativ.
În comunicatul LPF se arată: „Meciul dintre Academica Clinceni şi Politehnica Iaşi, contând pentru etapa a 11-a din Play-Out, programat să se dispute sâmbătă, 25 iulie, cu începere de la ora 15.30, se va juca duminică, 26 iulie, cu începere de la ora 14.30, sub rezerva prezenţei unui al doilea test negativ pentru jucătorul Rodny Lopes Cabral (Politehnica Iaşi) Precizăm că fotbalistul ieşenilor a primit deja un rezultat negativ la testarea de azi, urmând ca până la sfârşitul zilei să primească încă un răspuns la o nouă testare”.
În 17 iulie, clubul Poli Iaşi a anunţat că antrenamentul din acea zi a fost anulat, după ce un jucător a acuzat o stare generală de rău. Testat pentru depistarea noului coronavirus fotbalistul în cauză a avut rezultat negativ. Apoi s-a aflat că respectivul jucător a fost Rodny Lopes Cabral.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...