Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 21 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Ioan Mărginean nu mai este preşedinte la Gaz Metan Mediaş

Clubul Gaz Metan Mediaş a anunțat astăzi (marţi, 21 iulie) că Ioan Mărginean (59 de ani) nu mai este preşedinte al acestei grupări. Fostul fotbalist ocupa acest post din 2016. Echipa sibiană ocupă locul 6 în Play-Off, cu 25 de puncte.
Într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, Gaz Metan Mediaș a menționat: „Pe această cale îi mulţumim pentru munca depusă în cei mai bine de patru ani petrecuţi la Mediaş, pentru aportul adus la rezultatele echipei şi pentru contribuţia avută la ieşirea din insolvenţă a Clubului Gaz Metan Mediaş".
Născut în Cugir (județul Alba), Ioan Mărginean a fost fundaș central, începându-și cariera de fotbalist la echipa locală Metalugistul, în Divizia B. A debutat în Divizia A la Dinamo, în 27 februarie 1980, la meciul cu ASA Târgu-Mureș (0-0). A câștigat titlul de campion în 1982, 1983 și 1984, Cupa României în 1983 și 1984, fiind semifinalist în Cupa Campionilor Europeni în 1984, contra lui FC Liverpool. 
Din 1991 și până astăzi, a ocupat funcții de conducere la Unirea Alba Iulia, Extensiv Craiova, FC Brașov, Ceahlăul Piatra Neamț, „U” Cluj și Gaz Metan Mediaș. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...