Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 21 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Încă un jucător dinamovist şi un membru al staff-ului, testaţi pozitiv cu COVID-19

FC Dinamo a anunțat că încă un fotbalist al acestei grupări, dar şi un membru al staff-ului medical al echipei au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19. Astfel că numărul persoanelor confirmate pozitiv la testările efectuate în ultimele zile a ajuns la 12 la clubul bucureștean.
În comunicatul de presă emis de FC Dinamo se mai precizează că „toţi reprezentanţii echipei vor reface testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică”.
De la reluarea întrecerii în Liga 1, în 12 iunie, la mai multe formații au fost depistate persoane infectate cu noul coronavirus. La FC Dinamo a fost în această situație magazinerul clubului, motiv pentru care meciul cu Chindia Târgoviște a fost amânat. FC Botoșani n-a disputat partida de la Craiova, cu Universitatea, din cauză că un doctor al formației a avut rezultat pozitiv la testare. Acum, pe lângă FC Dinamo, se confruntă cu cazuri de persoane infectate CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...