Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 25 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: În ce zile ar putea disputa CFR Cluj ultimele 3 meciuri din Play-Off

Confruntată cu mai multe persoane infectate cu COVID-19, atât din rândul jucătorilor, cât și al staff-ului tehnic, CFR Cluj nu va juca meciul cu FC Botoșani, programat duminică, 26 iulie, în penultima etapă din Play-Off-ul ediției 2019/2020 a Ligii 1. În afara de acesta, campioana en-titre mai are de jucat până în 3 august restanța cu FCSB și partida de la Craiova, cu Universitatea. Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a spus când s-ar putea disputa aceste partide.
Oficialul a declarat la Digi Sport: „O echipă nu poate fi programată atât timp cât face obiectul unei anchete epidemiologice. Clubul CFR Cluj a fost informat de DSP că nu poate efectua activitate şi antrenamente până la retestare, marţi. Dacă rezultatele de marţi vor fi negative, atunci am putea programa meciul seara (n.r. - cu FC Botoșani), adică la 28 iulie.Apoi, în 31 iulie, meciul cu FCSB şi în 3 august partida cu Universitatea Craiova".
LPF a anunţat vineri seara că „meciul dintre CFR Cluj şi FC Botoşani, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute duminică, 26 iulie, cu începere de la ora 21.00, nu se va mai juca din cauza apariţiei mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...