Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 20 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Gică Hagi spune că FC Viitorul și-a îndeplinit obiectivul (VIDEO)

Antrenor al formaţiei Viitorul Constanţa, ocupanta primului loc în Play-Out-ul Ligii 1, Gheorghe Hagi a declarat astăzi (duminică, 19 iulie), într-o conferinţă de presă, că deplasarea de la Iaşi este una dificilă, însă, în ciuda indiponibilităților cu care se confruntă, speră ca jucătorii săi să facă un meci bun şi să obţină un rezultat pozitiv.
Mai întâi, Hagi s-a referit la adversarul pe care formația sa urmează a-l înfrunta: „O deplasare grea, cu un antrenor cu mare experienţă. O echipă foarte bună cu care dacă nu stai foarte bine, dacă nu faci ambele faze, atât defensiv, cât şi ofensiv, o să ai probleme. O echipă care e capabilă să marcheze goluri, care are jucători foarte buni în atac şi jucători de experienţă în mijloc şi în apărare. Sperăm să facem un meci bun şi să venim cu un rezultat pozitiv de acolo. O echipă bine construită, cu jucători importanți, care știu să joace astfel de meciuri”, a afirmat managerul tehnic de la FC Viitorul, care s-a referit apoi la problemele de efectiv cu care se confruntă. Hagi a amintit de Cosmin Matei, Aurelian Chiţu şi Răzvan Boboc, subliniind că accidentarea primului este mai gravă decât se credea şi că acesta ar putea lipsi o perioadă mai lungă de timp (inițial s-a vorbit de 20 de zile).
Gică Hagi a mai spus că e mulțumit de cum s-au pregătit și au jucat elevii săi: „când am început Play-Out-ul, aveam un singur obiectiv, acela de a rămâne în prima ligă, de a avea constanţă, de a face rezultate, de a fi pragmatici. Cred că am demonstrat.  Cred că am jucat un fotbal foarte bun, am făcut rezultate şi datorită acestor prestaţii în momentul de faţă avem multe victorii şi suntem mulţumiţi de parcursul pe care îl avem. Am vorbit cu jucătorii, i-am felicitat. Sunt mulţumit de cum au mers lucrurile. Și după pandemie. Ne-am pregătit foarte bine. Cred că Viitorul arată bine”,  a mai afirmat Gheorghe Hagi.
Meciul dintre Poli Iaşi şI Viitorul Constanţa este programat mâine (luni, 20 iulie), de la ora 20.00, în a 10-a etapă a Play-Out-ului ediției 2019/2020 a Ligii 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...