Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 21 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Florin Tănase spune actualul Play-Off al Ligii I este cel mai slab de când joacă la FCSB

Căpitan la FCSB, Florin Tănase a declarat într-o conferință de presă că victoria în finala Cupei României, programată mâine (miercuri, 22 iulie), la ora 20.00, la Ploiești, ar mai salva „un sezon dezamăgitor”.
Fotbalistul grupării bucureștene consideră că meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe este „cel mai important meci din acest an. Jucăm pentru un trofeu. Nu s-a mai câştigat un trofeu de mulţi ani aici. Trebuie să câştigăm acest meci pentru a le face o bucurie fanilor şi a şterge cu buretele puţin din rezultatele slabe din acest an. Ar fi primul meu trofeu din carieră la seniori. Consider că putem să ne calificăm în Europa League anul acesta. Cupa ar salva acest sezon dezamăgitor, mai ales în play-off este cel mai slab sezon de când sunt eu aici. Și ar fi foarte importantă cupa pentru că ne-ar da încredere pentru sezonul viitor”. 
Florin Tănase s-a referit și la speculațiile privind abordarea meciului cu CFR Cluj de către FCSB: „(n.r - dacă FCSB va juca relaxată cu CFR Cluj în cazul câştigării Cupei României, conform acuzaţiilor CSU Craiova) Să o câştigăm şi o să le răspundem. Nu există aşa ceva. Noi vom juca la fel cum am jucat şi cu ei. Vrem să prindem podiumul”. 
Cât despre contestaţia dinamoviştilor după turul semifinalei Cupei României, jucătorul FCSB a spus că „fiecare face cum consideră, dar calificarea s-a jucat pe teren. Nu cred că merită ei să joace această finală. Plus că Sepsi i-a bătut de curând", a afirmat el.
Finala ediției 2019/2020 a Cupei României, dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB, se va disputa miercuri, de la ora 20.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...