Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 26 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: FCSB a câștigat la Mediaş, scor 1-0, în play-off-ul Ligii I

FCSB s-a impus cu 1-0, astăzi (sâmbătă, 25 iulie), pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a noua a Play-Off-ului ediției 2019/2020 a Ligii 1. În urma acestui succes, formația bucureșteană a urcat pe locul 4, depășind pe FC Botoșani, care și-a amânat meciul de la Cluj, cu CFR.
Unicul gol al confruntării de la Mediaș a fost marcat de Vînă, în minutul 21.
După  partidă, antrenorul gazdelor, Dusan Uhrin Jr, a declarat pentru televiziunile care au transmis meciul: „A fost un penalty în prima repriză. Trebuie să luptăm mai mult. Fără gol nu putem să câştigăm. Jucătorii trebuie să îşi dorească să câştige. Situaţia este neclară aici, unii jucători nu au mintea la fotbal. Sunt probleme cu conducerea, cu banii, nu ştiu dacă putem aduce alţi jucători. În ultima perioadă, nu am vorbit cu nimeni din conducere". 
De partea cealaltă, Anton Petrea a spus: „Un rezultat bun, de moral pentru noi. Am venit după finala Cupei şi cred că şi asta s-a văzut, o dispoziţie bună de joc. Avem mult de muncă. Nicio problemă, ne înhămăm la muncă pe care o putem duce la capăt. Juniorii au făcut risipă mare de efort şi s-au cam sufocat. Moruţan e un jucător de valoare, care promite şi trebuie să-şi asume şi responsabilităţi (de căpitan). Sper să fie de-acum încolo cât mai multe victorii”.
Au evoluat formațiile: 
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Marius Constantin, Larie, Velisar (Dogaru, 54) – Droppa, De Moura – Ciocan, Chamed (Nicula, 83), Trif (Diakota, 74) – Cardoso (Avram , 84). 
Antrenor: Dusan Uhrin Jr
FCSB: Vlad – Pantea, Cristea, Miron, Panţîru – Moruţan, Perianu (Soiledis, 81), Vînă – Niţă (Pandele, 46), Petre (Istrate, 46), Dumitru (Olaru, 46). 
Antrenor: Toni Petrea
Cartonaşe galbene: Velisar (min. 5), Droppa (min. 51), respectiv Istrate (min. 47), Olaru (min. 76)
Arbitru de centru: Horaţiu Feşnic
Arbitri asistenți: Alexandru Cerei, Valentin Avram
Arbitru de rezervă: Mircea Ardelean 

Play-Off

Etapa a 9-a

Sâmbătă, 25 iulie
Mediaş – FCSB 0-1

Miercuri, 29 iulie
Ora 21.30:
Giurgiu - Craiova

Meciul CFR Cluj - FC Botoșani a fost amânat.

Clasament
1. Craiova 44 puncte
2. CFR Cluj 40 puncte
3. Giurgiu 33 puncte
4. FCSB 31 puncte
5. Botoşani 29 puncte
6. Mediaș 25 puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...