Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 18 iulie 2020

FOTBAL / AMICAL: Glasgow Rangers a câștigat turneul de la Lyon

Cu Ianis Hagi titular, Glasgow Rangers a câștigat cu 2-0 și meciul cu Nice, la Lyon, cucerind totodată trofeul la turneul amical organizat la Lyon. Scoțienii s-au impus cu același scor și în fața lui OL, joi seară.
Golurile lui Rangers au fost reușite de Defoe (min. 40) și Barjonas (min. 90). În această partidă, Steven Gerrard a folosit următorul grup de jucători: McGregor - Tavernier (Patterson, 85), Goldson, Edmundson (Middleton, 85), Barisic (Bassey, 63) - Jack (Arfield, 63), Kamara (Davis, 63), Aribo (Barjonas, 79) - Hagi (Murphy, 63), Kent (Stewart, 79), Defoe (Morelos, 63). 
Pentru gruparea din Nisa acesta a fost al patrulea meci de pregătire disputat în această perioadă după cele cu Lyon (0-1), Saint-Étienne (1-4) și Celtic Glasgow (1-1).  
La această oră se dispută ultimul meci din cadrul turneului, Olympique Lyonnais - Celtic Glasgow. Indiferent de rezultat, Glasgow Rangers a câștigat Trophee Veolia. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...