Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 5 mai 2020

TENIS: În 23 de țări europene se poate relua practicarea ”sportului alb”

Tennis Europe, asociația care grupează federațiile de pe ”Bătrânul Continent”, face periodic o prezentare a situației ”sportului alb” în contextul pandemiei de Covid-19. Astfel, pe o hartă sunt prezentate cu verde statele în care se poate juca, desigur cu respectarea distanței fizice și a normelor sanitare. 
Practic, în Europa sunt 23 de țări în care practicarea tenisului este posibilă: Austria, Belgia, Belarus, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Islanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Suedia și Ungaria. De asemenea, Elveția, Grecia, Irlanda și Spania intenționează fac parte din categoria țărilor ce vor permite reîntoarcerea pe terenul de tenis.  
România face parte din categoria statelor unde activitatea în tenis este supendată, alături de Franța, Marea Britanie, Rusia, Serbia, Turcia și Ucraina. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...