Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 5 mai 2020

FOTBAL: Hertha Berlin l-a suspendat pe Salomon Kalou

Component al echipei Hertha Berlin, Salomon Kalou (34 de ani) a fost suspendat de club  după ce a postat pe reţelele sociale un filmuleţ din care se observă că nu a respectat măsurile de distanţare fizică pe timp de pandemie.
Într-un comunicat, clubul din prima ligă germană de fotbal a precizat: "Salomon Kalou a încălcat regulile interne fundamentale ale echipei şi a arătat un comportament care nu corespunde nici situaţiei şi nici regulilor de conduită ale clubului". Astfel, jucătorul a fost suspendat de la antrenamente cu efect imediat.
În Germania, a izbucnit un adevărat scandal după ce Salomon Kalou a postat un filmuleţ în care apar coechipieri de-ai săi care nu respectă niciun protocol sanitar, nicio distanţare, dar şi un medic efectuând un test de depistare a coronavirusului fără halat şi cu o simplă mască... Fotbalistul a arătat şi fluturaşul de salariu, amuzându-se pe seama faptului că a fost plătit deşi nu a jucat.
Oficialii din Bundesliga au reacţionat imediat: "Este inacceptabil şi nu vom avea nicio toleranţă faţă de un astfel de comportament". Ulterior, filmuleţul postat de Kalou a fost şters.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...