Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 1 mai 2020

OMNISPORT: Turul Franței și turneul de la Roland Garros nu se vor desfășura fără public

Ministru al Sporturilor în Franța, Roxana Mărăcineanu a anunțat la Radio Monte Carlo că Turul Franţei la ciclism (29 august - 20 septembrie)  şi turneul de tenis de la Roland Garros (20 septembrie - 4 octombrie) se vor desfăşura cu spectatori. În caz contrar, cele două competiţii vor fi anulate.
Prima campioană mondială din istoria natației din Hexagon a explicat situația în care se află sportul francez: "Va mai trece puţin timp înainte să vedem competiţii în care sportivii sunt în contact, în care aleargă împreună pe un teren, pedalează împreună într-un pluton. Va trebui să avem răbdare, să mergem înainte cu precauţie şi să nu facem planuri degeaba. Dacă în septembrie lucrurile se îmbunătăţesc, toate evenimentele programate în calendar, cum ar fi Turul Franţei, Roland Garros sau alte evenimente majore, ar putea fi organizate. Aceste două evenimente necesită spectatori, bilete pentru Roland-Garros, bucurie şi entuziasm pentru Turul Franţei. Acestea se vor desăşura numai dacă există permisiunea de a avea public. Nu se vor ţine fără spectatori", a declarat ministrul.
Pe de altă parte, Roxana Mărăcineanu a precizat că nu poate împiedica cluburile de fotbal nemulţumite de anularea ediției 2019/2020 din Ligue 1 și Ligue 2 să se adreseze justiţiei. "Ceea ce facem este să consolidăm deciziile federaţiilor, astfel încât acestea să îşi poată schimba regulamentele lor. În principiu, asta nu va securiza deciziile. Acum, fac apel la solidaritatea şi responsabilitatea tuturor. Dacă vor să meargă la tribunal, să meargă”, a spus demnitarul la RMC Sport. Guvernul de la Paris a anunţat că până la sfârşitul lunii iulie nu se va desfășura nicio competiţie sportivă pe teritoriul Franţei din cauza pandemiei de Covid-19.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...