Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 1 mai 2020

FOTBAL: Decizia privind reluarea campionatului în Germania va fi luată în 6 mai

Cancelarul Angela Merkel a anunţat că decizia privind reluarea campionatului de fotbal în Germania va fi luată în 6 mai. Întrecerea în Bundesliga a fost întreruptă în 13 martie din cauza pandemiei de Covid-19.
Reuniunea la care au participat și miniștrii regionali n-a ajuns la niciun rezultat. "Vom analiza în ce condiţii se pot relua competiţiile. Acum trebuie să vedem cu atenţie dacă protocoalele elaborate de cluburi îndeplinesc toate condiţiile", a spus cancelarul Merkel.
Prevăzută inițial pentru 9 mai, competiția în Bundesliga s-ar putea realua în 16 sau 23 mai. Și, desigur, meciurile se vor desfăşura fără spectatori, cel puțin până la 31 august.
Pe de altă parte, cele 36 de cluburi profesioniste din primele două ligi germane de fotbal au început, joi, testarea jucătorilor pentru virsusul Covid-19. Totodată, fotbaliştii și-au reluat antrenamentele, dar respectând măsuri stricte de securitate pentru a împiedica răspândirea coronavirsului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...