Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 4 mai 2020

FOTBAL: Și FCSB va putea folosi noul stadion Steaua

Ministru al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe a vorbit la Digi Sport despre statutul viitor al stadionului de fotbal Steaua. Demnitarul a precizat că această arenă va putea fi folosită de orice formație, desigur contra-cost. 
Demnitarul a precizat: ”Oricine poate juca pe stadionul Steaua. Din punctul meu de vedere, nimeni nu poate îngrădi accesul unei entităţi la stadion, fiind făcut din bani publici. Oricine poate să acceseze aceste bunuri. La stadionul Steaua va fi Ministerul Apărării, administrator. Oricine poate închiria stadionul. Este făcut din bani publici şi oricine poate să joace acolo”.
În ultimele luni, lucrările la stadionul Steaua au continuat. Astfel că arena ale cărei costuri de execuție sunt cifrate la 393 de milioane de lei este ridicată în proporție de 80%. După ce au fost montate scaunele și tabela electronică, a început fixarea instalației de drenaj pentru gazon și a reflectoarelor instalației de nocturnă. De asemenea, se execută în paralel și finisajele exterioare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...