Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 6 mai 2020

FOTBAL: Jucătorii echipei Eibar se tem că și-ar putea infecta familiile și prietenii

Componenții echipei de fotbal Eibar au dat publicităţii un comunicat în care îşi exprimă îngrijorarea faţă de reluarea meciurilor din campionatul Spaniei, în contextul pandemiei de Covid-19. Cu toate acestea, ei vor relua antrenamentele individuale la Atxabalpe, acolo unde toate facilitățile au fost dezinfectate marți. 
În respectivul document fotbaliștii precizează: "Suntem îngrijoraţi de o reluare a activităţii care nu ne permite să respectăm prima recomandare a tuturor experţilor: distanţarea. Făcându-ne meseria, noi ne temen să nu ne infectăm familiile sau prietenii sau chiar să nu contribuim la un al doilea val epidemic. În ceea ce priveşte sănătatea noastră, noi vrem mai multe fapte decât cuvinte. Vrem garanţii".
Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat că echipele din primele două ligi îşi pot relua antrenamentele individuale din această săptămână. Se prevede ca ediția 2019/2020 a campionatului să fie reluată în iunie.
Totodată, s-a precizat că toate cluburile vor urma un protocol pentru revenirea la antrenamente, convenit cu autorităţile sanitare pentru a se garanta siguranţa jucătorilor şi a personalului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...