Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 4 mai 2020

FOTBAL: Conducerea clubului Antwerp va discuta cu Ladislau Boloni prelungirea contractului

Oficialii clubului Antwerp vor discuta cu tehnicianul Ladislau Boloni despre contractul acestuia, care urmează să expire peste două luni, potrivit walfoot.be. 
La începutul lunii aprilie, antrenorul român a declarat, într-un interviu pentru M4 Sport, că nu intenţionează să rămână la formația belgiană: “Nu intenţionez să merg mai departe. Am ajuns la un nivel la care următoarea etapă ar fi câştigarea titlului şi acest lucru necesită o filosofie diferită. Nu cred că mai putem progresa. Mi-ar plăcea să rămân activ în fotbal. Sunt suficient de naiv ca să gândesc că încă pot transmite energia şi motivaţia mea”.
Antwerp a reacționat atunci prin secretarul general Sven Jaecques, care a declarat pentru ”Het Nieuwsblad”: ”Am aflat ce a zis Boloni, dar este evident prematur. Adevărat, este pe final de contract, dar viitorul său încă nu a fost discutat. Din simplul motiv că încă nu am vorbit între noi. De la oprirea competiţiei, priorităţile au devenit altele. Intenţia era să ne aşezăm la masă după finala Cupei şi după play-off, dar din motive evidente acest lucru încă nu s-a întâmplat. Oricum, pentru noi toate opţiunile rămân deschise”.
Unul dintre conducătorii clubului belgian, D’Onofrio, a adăugat deunăzi: ”A spus că vrea o schimbare, dar vom vedea unde vor duce discuţiile. Nu ajută la nimic să vorbim dinainte despre asta”.
Ladislau Boloni antrenează echipa Antwerp din iulie 2017 şi are contract până în 30 iunie. După 29 de etape, gruparea pregătită de acesta ocupă locul 4 în Jupiler League, fiind la un punct de Charleroi (locul 3) și la două de Gent (locul 2). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...