Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 1 mai 2020

NATAȚIE: S-au anulat toate competițiile europene din 2020 la nivel de juniori

Liga Europeană de Nataţie (LEN) a decis, în şedinţa Biroului Executiv desfășurată în sistem videoconferinţă, anularea tuturor competiţiilor la nivel de juniori care erau programate anul acesta. 
Printre acestea se numără Campionatele Europene de înot (Aberdeen, 8-12 iulie), sărituri în apă (Edinburgh, 30 iunie - 5 iulie), înot sincron (Malta, 24-28 iunie), înot în ape libere (Franța) și de polo U19 (Roma și Volos). 
Într-un comunicat, LEN a precizat: ”Din cauza crizei Covid-19 în Europa am fost nevoiţi să luăm decizia dureroasă de a anula toate aceste evenimente. Toate comitetele tehnice ale competiţiilor vor pregăti propuneri pentru anul 2021”.
Pe de altă parte, forul continental caută soluții de a încheiere a competiţiilor continentale la nivel de cluburi, dar şi pentru stabilirea unor noi date de desfășurare a Campionatului European de nataţie, programat inițial între 11-24 mai, la Budapesta, şi a cărui amânare a fost decisă în luna martie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...