Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 3 mai 2020

FOTBAL: Se redeschid bazele din Italia și se reiau antrenamentele

În contextul relaxării restricțiilor, în Italia s-a anunțat redeschiderea unor baze de antrenament. Mai multe echipe de fotbal de acolo au primit permisiunea de a relua antrenamentele. Printre acestease numără Sassuolo, Bologna și Napoli.
Clubul Sassuolo, pentru a cărui echipă evoluează Vlad Chiricheş sub formă de împrumut de la Napoli, a anunţat că jucătorii săi vor avea acces la baza de pregătire Mapei începând de luni, 4 mai, pentru antrenamente individuale. “US Sassuolo anunţă că jucătorii vor vor avea acces doar la terenuri, în conformitate cu regulile de distanţare fizică. Accesul la facilităţile din interior, adică la vestiare, săli de pregătire, birouri, va fi interzis”, s-a precizat într-un comunicat al grupării italiene. S-a menționat, de asemenea, că antrenamentele individuale se vor desfăşura dimineaţa, de luni până vineri. Cele trei terenuri vor putea fi folosite în decursul unei ore de şase jucători, câte unul pentru fiecare jumătate de teren,iar staff-ul tehnic nu va fi prezent. În schimb, jucătorii vor fi supravegheaţi de cadre medicale.
De asemenea, Bologna a anunţat că îşi va redeschide baza de pregătire pentru jucătorii care vor dori să se antreneze acolo, individual. Singura diferență este că accesul va fi permis începând de marţi. Ți în acest caz, fotbaliștii vor avea acces doar la terenuri, nu şi la vestiare, sălile de pregătire şi birouri. De asemenea, membrii staff-ului tehnic nu vor asista la antrenamente.
Dintre cluburile de fotbal majore din Italia, şi AC Napoli a primit permisiunea să îşi reia antrenamentele în 4 mai, dar încă nu a anunţat dacă o va face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...