Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 3 mai 2020

FOTBAL: Javier Tebas vrea ca LaLiga să se reia în iunie

Preşedinte al Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas a declarat că îşi dorește ca ediția 2019/2020 a campionatului să fie reluată în iunie. Competiția a fost întreruptă în martie din cauza pandemiei de Covid-19.
Tebas a anunțat, potrivit lequipe.fr:  “Avem timp. Nu trebuie să ne grăbim, însă planul nostru este să relaansăm competiţia în iunie. Avem timp. Ne dorim să începem antrenamentele. Aşteptăm să vedem data la care o putem face”.
LaLiga a stabilit un protocol medical de reluare a activităţilor sportive, dar revenirea la antrenamente a fost amânată din 27 aprilie pentru 7 mai. Totodată, ministrul Sănătăţii, Salvador Illa, a declarat că ar fi o imprudenţă din partea lui să spună dacă se va relua campionatul intern de fotbal înainte de venirea verii. Pe de altă parte, preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, a declarat că echipele care vor refuza să joace, atunci când se va relua campionatul, vor fi sancţionate.
În urmă cu câteva zile, prim-ministrul spaniol Pedro Sánchez a anunţat un plan de ieşire din izolare a ţării care va avea patru faze ce vor dura între şase şi opt săptămâni. În acest weekend, spaniolii au primit permisiunea de a ieși pe străzi pentru a se plimba şi a face sport, după ce în ultimele săptămâni activităţile recreative şi sportive au fost interzise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...