Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 6 mai 2020

FOTBAL: În Serbia meciurile din primele două ligi ar putea reîncepe în 30 mai

Federația de la Belgrad a anunţat, astăzi, că meciurile din prima şi a doua ligă, întrerupte la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de Covid-19, se vor relua în 30 mai, fără spectatori, în timp ce întrecerea în diviziile inferioare va fi oprită definitiv. 
În prima ligă din Serbia s-au disputat 26 din cele 30 de etape ale sezonului regulat. Cum se vizează încheierea campionatului, s-a renunțat la play-off şi play-out. Astfel, vor mai avea loc doar patru etape, ceea ce avantajează liderul la zi, Steaua Roşie Belgrad (69 de puncte), care are un avans de 11 puncte faţă de ocupanta locului secund, Partizan Belgrad (58p). Pe locurile următoare se află Vojvodina (55p) și Backa Topola (50p). Totodată, s-a renunțat la retrogradare astfel că în ediția 2020/2021 numărul echipelor din Super Liga va creşte de la 16 la 18, cu un sistem competiţional tot fără play-off şi play-out.
Pe de altă parte, Cupa Serbiei va continua din 3 iunie, cu sferturile de finală, în timp ce semifinalele și finala au fost reprogramate în 10, respectiv 24 iunie.
În Serbia, până la redactarea acestui text, s-au raportat 9.791 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19, respectiv 203 decese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...