Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 5 mai 2020

FOTBAL: Cristiano Ronaldo s-a întors la Torino

După ce a stat în izolare în Portugalia, Cristiano Ronaldo a ajuns, luni seară, la Torino. Lusitanul a răspuns astfel la apelul clubului său, Juventus, care a anunţat reluarea antrenamentelor.
Ronaldo a plecat în Insula Madeira, la 8 martie, după ce campionatul italian a fost întrerupt din cauza pandemiei de Covid-19. El s-a numărat printre cei zece jucători străini ai echipei Juventus care au părăsit Italia. Juventus i-a rechemat pe aceștia la Torino menționând, totodată, că nu este o dată limită pentru ca ei a se prezenta la club.
Potrivit site-ului gazzetta.it, Cristiano Ronaldo s-a întors cu familia, la bordul avionului său. În mod normal, atacantul ar trebui să stea 14 zile în carantină, însă este posibil ca această perioadă să fie mai mică, în funcţie de rezultatele testelor la care va fi supus.
Juventus Torino a anunţat, luni, 4 mai, că jucătorii săi se pot antrena la centrul de pregătire al clubului. Ei se vor pregăti individual în prezenţa unui medic şi a doi membri ai staff-ului tehnic. Primii care vor merge la JTC vor fi jucătorii italieni.
Guvernul italian a decis că fotbaliştii se pot antrena individual începând de luni, când populaţia a ieşit din izolare după mai mult de o lună şi jumătate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...