Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 6 mai 2020

BASCHET: LeBron James a dezvăluit titlul continuării filmului „Space Jam”

Titlul seriei cu numărul 2 din „Space Jam” a fost dezvăluit de baschetbalistul LeBron James, care interpretează rolul principal în producţia Warner Bros. Vedeta din NBA a publicat, pe Instagram, o imagine în care apare purtând o şapcă pe care este inscripţionat „Space Jam: A New Legacy”. Aceasta a fost preluată şi de conturile oficial de Twitter și de Facebool ale filmului.
Compania Warner Bros a anunţat, la începutul anului 2019, că lungmetrajul cu LeBron James în rol principal va fi lansat pe 16 iulie 2021. Nu s-a confirmat dacă această dată rămâne valabilă, în contextul schimbării programărilor făcută de majoritatea studiourilor cinematografice din cauza pandemiei de Covid-19.
Cu Michael Jordan şi personajul animat Bugs Bunny în rolurile principale, „Space Jam” (1996) a generat încasări de 230 de milioane de dolari la nivel mondial. În film au mai apărut și alți faimoși jucători de baschet precum Larry Bird, Charles Barkely, Patrick Ewing, Larry Johnson, Shawn Bradley şi Muggsy Bogues.
În ceea ce îl privește pe LeBron James, acesta va interpreta, în premieră, un rol principal într-un film. Pe de altă parte, continuarea succesului din 1996 va fi regizată de Malcolm D. Lee, care l-a înlocuit în iulie 2019 pe Terence Nance, din cauza unor neînţelegeri între acesta şi producători.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...