Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 2 mai 2020

TENIS: Soarta ediției 2020 a US Open se decide în iunie

Programat între 31 august și 13 septembrie, turneul de mare șlem de la Flushing Meadows - Corona Park este incert în contextul în care numărul cazurilor persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns la 315.222 în statul New York (iar cel al morților din această cauză este de 24.069)... Tocmai de aceea, organizatorii au amânat termenul în care vor lua o decizie.
Organizatorii au precizat că prevăd ca turneul să se desfăşoare la data stabilită. Pe de altă parte, ținând cont de "schimbările provocate de pandemia de Covid-19 se studiază mai multe scenarii, inclusiv disputarea competiției fără spectatori". Aceştia au precizat că o decizie definitivă va fi luată la mijlocul lunii iunie.
Pe de altă parte, există și varianta ca întrecerea să fie mutată de la New York la Indian Wells, în California.
Până acum, toate turneele din circuitele ATP şi WTA au fost suspendate până în 13 iulie. De asemenea, s-a anulat ediția din acest an aturneului de grand slam de la Wimbledo, iar acela de la Roland Garros a fost reprogramat în septembrie.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...