Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 2 mai 2020

MOTORSPORT: Pilotul Charles Leclerc lucrează ca şofer pentru Crucea Roşie din Monaco

Component al echipei de Formula 1 Ferrari, Charles Leclerc a decis să lucreze ca şofer pentru Crucea Roşie din Principatul Monaco. Cum startul în ediția 2020 a Campionatului Mondial s-a tot amânat, pilotul nu s-a mulțumit doar să rămână acasă, în izolare.
Charles Leclerc a decis să ajute echipele de logistică ale Crucii Roşii. La volanul unei autoutilitare, el a livrat echipamente la spitalul ”Princesse Grace” din Monte Carlo. De asemenea, el a transportat mâncare la oamenii în vârstă ce nu îşi pot părăsi locuinţele şi la voluntarii Crucii Roşii.
În prima jumătate a lunii aprilie, Charles Leclerc a organizat evenimentul "Race For The World", care a dus la strângerea a 71.305 euro, sumă destinată luptei împotriva pandemiei de Covid-19. În cadrul acestuia, s-au desfășurat o serie de curse pe jocul F1 2019. Ele au fost transmise în direct pe contul de Twitter al pilotului din Monaco. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...