Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 3 mai 2020

FOTBAL: José Morais spune că Zanetti l-ar putea aduce pe Messi la Inter

Secund al lui José Mourinho la Inter Milano, Real Madrid şi Chelsea Londra, José Morais a declarat că Lionel Messi ar putea ajunge la Inter Milano, așa cum s-a mai zvonit în ultimul timp. Motivul pentru care argentinianul ar opta pentru gruparea din Lombardia ar fi că acolo se află Javier Zanetti.
Antrenor al echipei sud-coreene Jeonbuk Hyundai Motors, José Morais e de părere că fotbaliștii argentinieni preferă să meargă la Inter Milano fiindcă acolo este vicepreşedinte Zanetti. "Cred că este posibil ca Messi să ajungă la Inter. Pentru că acolo este Zanetii şi acesta este un factor de atracţie pentru jucătorii argentinieni. Cred că pentru un jucător argentinian a merge la Inter e ca și cum ar merge acasă. După mine, ei sunt primiţi într-un mod special acolo, probabil datorită lui Zanetti. Toţi jucătorii argentinieni sunt extraordinari şi aduc mult succes clubului. Cred că şi Messi ar putea fi unul dintre acești jucători", a declarat Morais, conform lequipe.fr.
La începutul lunii aprilie, TNT Sports a anunțat că Inter încearcă să-l transfere pe Messi. ”Inter presează. Decizia îi va aparține lui Lionel Messi, dar Inter lucrează la venirea sa”, s-a spus în presa argentiniană. Iar această știre a fost confirmată și de Massimo Moratti, fost președinte al clubului lombard. Aflat sub contract cu Barcelona până în iunie 2021, Messi a catalogat informația drept ”Fake news”.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...